Verhuizen

Offerte aanvragen

Flexibel

R

Enthousiast

Ervaren

Verhuisbedrijf Purmerend verhuist door heel Nederland

Verhuisbedrijf Purmerend is inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. Verhuist u van de ene kant van Nederland naar de andere kant? Of gewoon binnen dezelfde stad? Wij helpen u graag bij de verhuizing. U bepaalt in hoeverre wij u zullen bijstaan tijdens de verhuizing. Wilt u bijvoorbeeld alles laten in- en uitpakken? Laat het ons weten bij het indienen van de aanvraag.

Onze mannen zijn enthousiast, werken hard en zorgen ervoor dat uw inboedel veilig en schadevrij aankomt bij uw nieuwe woning of bedrijfspand.

verhuizen

Internationaal verhuizen

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Spannend! Een internationale verhuizing vergt meer tijd en aandacht dan een verhuizing binnen Nederland. Voor dit soort verhuizingen hebben wij geen standaard prijzen, maar werken wij met offertes. Dient u een aanvraag in voor een internationale verhuizing? Vul de aanvraag dan zo volledig mogelijk in.

Offerte aanvragen

verhuizen

Senioren verhuizen

Senioren behoeven vaak extra zorg en zijn vaak niet in staat om zelf klussen uit te voeren, laat staan een gehele verhuizing. Daarnaast kan het voor ouderen ook mentaal zwaar zijn om te verhuizen van een woning waarin zij jarenlang hebben geleefd naar een andere woonomgeving, bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Verhuisbedrijf Purmerend heeft zich verdiept in deze doelgroep. Ondertussen zijn wij ervaren en gespecialiseerd in verhuizingen voor deze senioren.

Offerte aanvragen

 

Benodigde informatie

Gaat u verhuizen? Dien dan een aanvraag in. Wij hebben in ieder geval de volgende informatie nodig:

E

De grootte van de inboedel (hoeveel dozen, kasten, meubels etc.)

E

De datum van de verhuizing

E

Het huidige en nieuwe adres

E

Zijn er spullen die in- of uitgepakt en gemonteerd of gedemonteerd moeten worden?

E

Gaat het om een internationale verhuizing? Zo ja, moet er onderweg overnacht worden?

verhuizen

Purmerend

Amsterdam

Utrecht

Den Haag

Gaat u verhuizen?

Verhuisbedrijf Purmerend zorgt ervoor dat uw verhuizing stressloos verloopt. Wij zijn elke dag van de week beschikbaar en werkzaam in heel Nederland. Neem contact met ons op!