Flexibel

R

Enthousiast

Ervaren

Extra service

Uw inboedel verplaatsen is één ding, alles uitpakken en netjes opruimen is een ander. Het is aan u om te bepalen in hoeverre wij onze service kunnen verlenen. U kunt er namelijk voor kiezen om voordat wij aan de slag gaan, uw inboedel alvast in te pakken. Ook op het nieuwe adres kunt u alles zelf uitpakken. Dit kan echter zwaar en belastend werk zijn en daarom pakken wij graag uw spullen in en uit.

Heeft u meubels of andere spullen die uit elkaar moeten worden gehaald, voordat u kunt verhuizen? Om uw spullen gemakkelijker te kunnen transporteren, monteren en demonteren wij alles.

Uiteraard willen wij uw huis niet achterlaten zonder dat het opgeruimd is. Mocht u er behoefte aan hebben, dan maken wij, nadat alle inboedel op de juiste plek staat, de gehele woning of het bedrijfspand schoon.

Kortom, wij werken geheel naar uw wens. Verhuisbedrijf Purmerend ziet u graag verhuizen met een glimlach en zonder zorgen. Uw inboedel wordt precies geplaatst waar u het wil.

In- en uitpakken

Monteren en demonteren

Huis of pand schoonmaken

Purmerend

Amsterdam

Utrecht

Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verhuisbedrijf Purmerend zorgt ervoor dat uw verhuizing stressloos verloopt. Wij zijn elke dag van de week beschikbaar en werkzaam in heel Nederland. Neem contact met ons op!