Flexibel

R

Enthousiast

Ervaren

Over Verhuisbedrijf Purmerend

Nick Manvis, de oprichter van Verhuismeesters, startte zijn ondernemerschap aanvankelijk in een ander vakgebied. Hij heeft zijn eigen vloerenbedrijf dat nu nog steeds actief is. Nick zijn broertje werkte bij een verhuisbedrijf en dat was iets wat hij eigenlijk ook liever deed. Verhuismeesters ontstond in 2016 en ondertussen hebben wij al vele tevreden klanten mogen bijstaan bij hun verhuizing.

Inmiddels is ons team uitgebreid. Onze enthousiaste en vakbekwame mannen zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en tijdig verloopt. Uw inboedel wordt met zorg verplaatst en wij houden uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen.

Een bijkomend voordeel als u gaat verhuizen: wij kunnen ook meteen uw vloeren leggen. De kans is groot dat uw nieuwe huis nog niet voorzien is van vloerbedekking. Bij Verhuisbedrijf Purmerend kunt u ervoor kiezen eerst de vloer door ons te laten leggen en vervolgens al uw spullen te verhuizen. Kijk op www.stervloeren.nl voor meer informatie.

Verhuisbedrijf Purmerend in het kort:

N

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar

N

Ons werk voeren wij zorgvuldig uit

N

Wij werken vol enthousiasme

N

Wij gaan door tot u tevreden bent

N

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Verhuisbedrijf Purmerend

"Wij zijn meesters in verhuizingen"

– Team Verhuismeesters

Gaat u verhuizen?

Verhuisbedrijf Purmerend zorgt ervoor dat uw verhuizing stressloos verloopt. Wij zijn elke dag van de week beschikbaar en werkzaam in heel Nederland. Neem contact met ons op!