Nieuws & Tips

Offerte aanvragen

Flexibel

R

Enthousiast

Ervaren

Tip 1:

“Meet grote spullen zoals een bank op en bekijk of hij door de deur kan. Het is erg vervelend als u er achteraf achter komt dat het niet past. U loopt dan tijdens de verhuizing vertraging op.”

Tip 2:

“Verhuisbedrijf Purmerend is ontstaan vanuit een vloerenbedrijf. Wij kunnen tevens de vloeren in uw nieuwe woning leggen, waardoor de verhuizing dubbel zo snel gaat. Wij leveren en leggen PVC, laminaten, marmoleum en vele andere vloeren. Kijk op www.stervloeren.nl voor meer informatie.”

Tip 3:

“Geef elke doos een nummer of een naam. Geef aan naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaal aantal dozen. Het is een goed idee om wat ruimte op de lijst vrij te laten voor eventuele opmerkingen en vermelding van waardevolle spullen. Hierdoor weet u precies waar wat hoort en bij wie wat hoort.”

Purmerend

Amsterdam

Utrecht

Den Haag

Gaat u verhuizen?

Verhuisbedrijf Purmerend zorgt ervoor dat uw verhuizing stressloos verloopt. Wij zijn elke dag van de week beschikbaar en werkzaam in heel Nederland. Neem contact met ons op!